Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι χιλιάδες εργαζόμενοι με ειδικό καθεστώς απασχόλησης εντάσσονται με την υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων μέσα στην εβδομάδα στους δικαιούχους της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ.

Οι εν λόγω εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να έχουν λάβει ήδη αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ ως εργαζόμενοι ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι καθώς και την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 600 ευρώ ως επιστήμονες.

Σημειώνεται μάλιστα ότι η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού πραγματοποιείται κατόπιν διασταύρωσης και ελέγχου των στοιχείων των δυνητικά δικαιούχων με τα στοιχεία που τηρούνται στα Π.Σ. του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και σχετικά αρχεία λοιπών συναρμόδιων φορέων καθώς και των φορέων που καταβάλουν αποζημιώσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.