ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 

Η γιορτή της Μητέρας είναι μια ημέρα για να μας υπενθυμίζει το μεγαλείο του πλάσματος που δίνει ζωή και αποτελεί αφορμή για να τιμήσουμε τη μοναδικότητα και την ανεκτίμητη προσφορά της. Ο ρόλος της μητέρας είναι καθοριστικός στην οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Η μητέρα σηκώνει στους ώμους της, την οικογένεια, την κοινωνία, την πατρίδα. Είναι η παιδαγωγός, η στυλοβάτης , η αγωνίστρια που παραμερίζει τα δικά της θέλω για την φροντίδα και την προστασία των παιδιών της. Μοχθεί καθημερινά και προσφέρει αγόγγυστα για την οικογενειακή ευτυχία και την κοινωνική ευημερία.

Στην αφανή ηρωίδα της μητρότητας έχει καθιερωθεί η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου ως παγκόσμια ημέρα εορτής της. Είναι ο φόρος τιμής και η ένδειξη της ευγνωμοσύνης ολόκληρης της ανθρωπότητας στο έργο της και την αποστολή της, είναι η αναγνώριση των θυσιών, η επιβεβαίωση της προσφοράς της και το μεγάλο ευχαριστώ που η κοινωνία προσφέρει στο πιο αγαπημένο και το πιο σεβαστό πλάσμα, τη μητέρα.

Τιμούμε λοιπόν την μάνα , το στήριγμα της οικογένειας και της κοινωνίας με την ευχή οι προσπάθειες της να βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση τόσο στην οικογένεια της όσο και στην κοινωνία μας . Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις μητέρες Χρόνια Πολλά , υγεία και δύναμη για να μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ