Το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, δύοθερμόμετρα υπέρυθρων μετώπου και λοιπό υγειονομικό υλικό, στα πλαίσια ενίσχυσης των μέτρων ασφάλειας και πρόληψης κατά του κορωνοϊού (Covid-19).

Το ανωτέρω υγειονομικό υλικό παρέλαβε, η διευθύντρια-ιατρός του Κέντρου υγείας Αμυνταίου, κ. Ελένη Αλεξανδρίδου - Αμοιρίδου, παρουσία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Παράλληλα, οκ. Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί απο τηνκ. Αλεξανδρίδου για τα προβλήματα της μονάδας, καθώς και για την επιχειρησιακή της ετοιμότητα.

«Η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που βιώνει η ανθρωπότητα, απαιτεί την επίδειξη αλληλεγγύης και την παροχή στήριξης προς πάσα κατεύθυνση. Ως εκ τούτου, δωρίσαμε στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, υγειονομικό υλικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία τόσο των πολιτών όσο και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που συνεχίζει να ασκεί το ιατρικό του λειτούργημα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος. Σ΄ αυτόν τον δύσκολο αγώνα δεν περισσεύει κανείς». Τόνισε ο κ. Κιοσές.