Σάββατο, 9 Μαΐου 2020


Σε συνέντευξη τύπου προχώρησε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης αφού η πρόσκληση για διάλογο με τον κ. Μάκη Ιωσηφίδη για το θέμα της "Ξινό Νερό ΟΤΑ ΑΕ" δεν κατέστη δυνατή λόγω διαφωνίας των δύο πλευρών για τον τρόπο που θα γινόταν.
Παρόντες ήταν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου Κ.Θεοδωρίδης , 
Τ. Γρομπανόπουλος και Κ.Ελευθεριάδης οι οποίοι τοποθετήθηκαν για το θέμα αμέσως μετά τον Δήμαρχο Αμυνταίου .

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου μεταξύ άλλων προέβη και στην ακόλουθη δήλωση : 


"Μετά την οριστική αποφυγή από τον κ. Ιωσηφίδη της Πρόσκλησής μου για δημόσιο διάλογο (debate), σας ενημερώνω ότι:

Τα θέματα της ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΟΤΑ ΑΕ που αφορούν τις επαχθείς και ζημιογόνες για την επιχείρηση συμφωνίες με τρίτους, έχουν ανατεθεί αρμοδίως για την περαιτέρω εξέτασή τους και έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες νόμιμες ενέργειες.

Δεν πρόκειται να συναινέσουμε και να συμπράξουμε σε ετεροβαρείς προς το Δημοτικό συμφέρον καταστάσεις και σας πληροφορούμε πως όλες οι ενέργειές μας πηγάζουν από την υποχρέωση και θέλησή μας για διαφύλαξη της δημοτικής περιουσίας και την επωφελή προς τον Δήμο μας και τους δημότες του διαχείρισή της."

Ο Δήμαρχος
Μπιτάκης Άνθιμος

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τοποθέτηση του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη ,και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Κ.Θεοδωρίδη , Τρύφων Γρομπανόπουλου και Ελευθεριάδη Κυριάκου.1 σχόλια:

  1. Από πότε είναι απόρρητη η έκθεση των ορκωτών;;; Η έκθεση των ορκωτών είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να δημοσιεύεται στο σάιτ κάθε εταιρείας ή σε εφημερίδα! Κι αυτό ισχύει για τις ιδιωτικές εταιρείες, πόσο μάλλον για τις δημοτικές!! Γελοίοι!! Κι ο Μπιτ κι όλοι που το ακούτε και δεν απαντάτε.. κι εσύ Γρομπανόπουλε, υποτίθεται είσαι κι οικονομολόγος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.