Το νοσοκομείο Φλώρινας επισκέφθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Χρήστο Παπούλκα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της πολύμηνης και καθημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας του βουλευτή τόσο με τον ίδιο όσο και με τους συναρμόδιους φορείς που ασχολούνται με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Φλώρινας και τις υπόλοιπες δομές που ανήκουν σε αυτό.

Ο κ. Βουλευτής ζήτησε από τον κ. διοικητή να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες τόσο του ιδίου όσο και όλων των Φλωρινιωτών προς το ιατρικό, νοσηλευτικό , βοηθητικό και διοικητικό προσωπικού του νοσοκομείου και των υπολοίπων δομών, για τις ιδιαίτερες προσπάθειες που κατέβαλαν στο χρονικό διάστημα που διαρκεί η πανδημία του κορονοϊού. Προσπάθειες που είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα στην υγεία των κατοίκων μιας και στην Π.Ε Φλώρινας τα κρούσματα ήταν ελάχιστα και αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς με την δέουσα προσοχή.

Επίσης στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου ενόψει και της επικείμενης καθόδου του κ. βουλευτή στην Αθήνα. Ο κ. Αντωνιάδης ζήτησε να ενημερωθεί για τα λειτουργικά κενά που υπάρχουν , τις θέσεις που θα καλυφθούν με τις προσλήψεις του επικουρικού προσωπικού και άλλα ζητήματα.

Τέλος συμφωνήθηκε η συνέχιση της προσπάθειας και της αμοιβαίας συνεργασίας για την αναβάθμιση των παροχών υγείας προς τους κατοίκους της Φλώρινας και της ευρύτερης περιοχής και την ενίσχυση του νοσοκομείου σε έμψυχο δυναμικό και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ