Τρίτη, 19 Μαΐου 2020


Καθήκοντα ειδικής συνεργάτιδας στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ, ανέλαβε από την Τρίτη 19/05/2020 η κ. Ειρήνη Θεοδώρου. Η απόφαση πραγματοποιήθηκε ύστερα από δημοσίευση γνωστοποίησης για την πλήρωση μιας θέσης επιστημονικού συνεργάτη ως συμβούλου του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

Η κ. Θεοδώρου είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος πτυχίου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με ειδίκευση στις Πολιτικές Σπουδές και τη Διπλωματία και μεταπτυχιακού (MScinHospitalityandTourismManagement), γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Γαλλικά), και είναι πρόσωπο εγνωσμένου κύρους.
Την κ. Θεοδώρου υποδέχτηκαν με θέρμη στο Διοικητήριο, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Κιοσές, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Άμπας και οι υπάλληλοι της Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα υψηλά και υπεύθυνα καθήκοντα της.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.