Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια συντελεστών και κοινού, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η πραγματοποίηση του 42oυ RiverParty, που ήταν προγραμματισμένο από τις 27 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου, καθίσταται απαγορευτική. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την υγειονομική κρίση, που είναι ακόμη σε εξέλιξη, με τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, τα οποία αφορούν μέρος των συναυλιών, αλλά όχι τα κατασκηνωτικά φεστιβάλ, και, επιπλέον με το ότι ρίχνουν την αστική ευθύνη στους διοργανωτές.

Εξετάσαμε όλα τα πιθανά σενάρια και εξαντλήσαμε κάθε δυνατό μέσο σε συνεργασία με συντελεστές και καλλιτέχνες, με τους οποίους έχουμε κλεισμένες συμφωνίες από τον Νοέμβριο του 2019 (Ελένη Φουρέιρα, Λεξ, Lodomondo, Χατζηφραγκέτα, Alcatrash, 1000mods, Εισβολέας, Μικρός Κλέφτης, Τζαμάλ, Βέβηλος, Μ3ΜΦ1Σ, BloodyHawk, Χατ Τρικ, Anser x Eversor και άλλους), με όσους θα συμμετείχαν στις εναλλακτικές δραστηριότητες κ.τ.λ, ωστόσο, η απειλή της πανδημίας στη δημόσια υγεία δεν καθιστά εφικτή την πραγματοποίηση του φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2020, καθώς η ασφάλεια όλων μας παραμένει πρώτη προτεραιότητα. Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πρωτοφανή κατάσταση που ξεπερνά τα σύνορα της κάθε χώρας και οφείλουμε, με σεβασμό και ευθύνη, να διαφυλάξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, το πανανθρώπινο αγαθό της υγείας, προκειμένου να επιστρέψουμε δυνατότεροι.

Για όσους είχαν προμηθευτεί ήδη το εισιτήριο τους, αυτό έχει ισχύ για του χρόνου, ενώ αποκτούν το δικαίωμα της ελεύθερηςμεταπώλησης ασχέτως αν αναγράφονται τα στοιχεία τους στο απόκομμα. Επιπλέον, θα τούς δοθεί voucher 5€, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του επόμενου  φεστιβάλ.

Στο RiverPartyθα ξεκινήσουμε άμεσα τον σχεδιασμό της επόμενης διοργάνωσης για το καλοκαίρι του 2021, με γνώμονα την κοινή μας αγάπη για τη μουσική και τη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας.
Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς και δυνατοί. Δεν θα αργήσει η ώρα που οι συναυλίες θα γίνουν και πάλι μέρος της ζωής μας!

INFO
42ο RIVER PARTY
27/7 – 2/8
Νεστόριο, Καστοριά
Follow River Party on:
Facebook: 
https://www.facebook.com/riverparty.nestoriokastorias/?epa=SEARCH_BOX