"Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ και εύχομαι πάντα επιτυχίες στις καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες.

Επικοινωνώ μαζί σας με την ιδιότητα του ιδρυτικού μέλους του νέου Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων ΕΔΕΜ, έχοντας αναλάβει την υποχρέωση να ενημερώσω τους πνευματικούς δημιουργούς συνθέτες στιχουργούς ποντιακών τραγουδιών για τη λειτουργία του νέου μας συλλογικού εισπρακτικού και διαχειριστικού Οργανισμού ΕΔΕΜ.


Όσοι από εσάς ήσασταν μέλη της ΑΕΠΙ και μετά τη διακοπή λειτουργίας της μεταφέρθηκαν οι συμβάσεις σας στην ΕΥΕΔ, πρέπει τώρα, εφ' όσον το επιθυμείτε, να προστατεύσετε τα έργα σας και τα πνευματικά σας δικαιώματα, να υπογράψετε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ σύμβαση με την ΕΔΕΜ, διαφορετικά δεν θα έχετε προστασία και διαχείριση των έργων σας.
Το ίδιο ισχύει και για νέους συνθέτες και στιχουργούς που δεν είχαν ποτέ σύμβαση με Οργανισμό Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων και επιθυμούν να εγγραφούν τώρα.
Σας ενημερώνω ότι το νέο e mail στο οποίο θα ζητήσετε την καινούργια, σύμβαση με την ΕΔΕΜ είναι το παρακάτω :

members@edemrights.gr

Θα σας παρακαλούσα να προωθήσετε αυτή την πληροφορία σε όσους συναδέλφους σας μπορείτε προκειμένου να ενημερωθούν όλοι για αυτή την διαδικασία που είναι απαραίτητη για την εκπροσώπηση και διαχείριση των έργων σας από την ΕΔΕΜ πλέον που ειναι ο νέος Διαχειριστικός Οργανισμός για τα πνευματικά δικαιώματα μας και αποτελεί συνέχιση της ΑΕΠΙ/ΕΥΕΔ.
Το τηλέφωνο που μπορείτε να απευθύνεστε για να σας σταλούν μέσω e mail η ταχυδρομικά όσοι δεν χρησιμοποιείτε e mail στην έδρα της ΕΔΕΜ είναι το 210 3644260.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία σε αυτό το θέμα.

Με εκτίμηση
Ελένη Ταϊγανίδου"