Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές.

Την Δευτέρα 15/06/2020 ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις οι οποίες φέτος διεξάγονται μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω των προβλημάτων που έχει επιφέρει στην εκπαιδευτική διαδικασία η πανδημία του κορονοϊού.

Παρόλη την πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε όλοι μας αυτή τη χρονιά, σας καλώ να προσέλθετε στις εξετάσεις, με πίστη στον εαυτό σας και αισιοδοξία, προκειμένου να αξιοποιήσετε όλες τις γνωστικές ικανότητες και ψυχικές δυνάμεις σας για την επίτευξη του στόχου σας.

Να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν. Συνοδοιπόροι σε αυτό τον αγώνα οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που σας στήριξαν, σας προετοίμασαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και σας έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια, για να βγείτε νικητές.

Ως βουλευτής και ως εκπαιδευτικός, είμαι μαζί σας σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας και ενώνω τις σκέψεις μου με τις δικές σας και των γονιών σας για ευόδωση των κόπων σας, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε ότι η ζωή δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με τις πανελλαδικές εξετάσεις. Εύχομαι για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα δικαιώσει την προσπάθειά σας και θα αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ