Νοσταλγικές εικόνες από το παρελθόν της Φλώρινας φιλοξενεί κάθε Παρασκευή η στήλη "Παράθυρο στο παρελθόν" της εβδομαδιαίας εφημερίδος "Φωνή της Φλωρίνης " και συγκεκριμένα στο σημερινό φύλλο με αριθμό κυκλοφορίας 2891/16.10.2020 ο εκδότης Σωτήριος Βόσδου, δημοσιεύει φωτογραφία από το πρόσφατο παρελθόν από την τότε ομάδα βόλλευ της Γ.Ε.Φ του έτους 1982-1983 

Ας δούμε λοιπόν τι μας περιγράφει για την φωτογραφία αυτή :


ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΫ Γ.Ε.Φ. - 1982-1983

Αρχές της δεκαετίας του 1980 η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας (Γ.Ε.Φ.) αναθέρμανε το ενδιαφέρον παικτών που είχαν ασχοληθεί παλαιότερα με το βόλλεϋ, προσέλκυσε νέους αθλητές, και η ομάδα που δημιουργήθηκε με προπονητή τον γυμναστή Νίκο Φίλο αγωνίστηκε στο περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας. Η ομάδα στελεχώθηκε από έφηβους αλλά και μεγαλύτερους, μαθητές και εργαζόμενους, που μέχρι τότε αγωνίζονταν στα ανοιχτά -υπαίθρια- γήπεδα που κυρίως βρίσκονταν στα σχολεία. Η ομάδα του βόλλευ της Γ.Ε.Φ. βρήκε στέγη στο Κλειστό Γυμναστήριο που από τον Αύγουστο του 1981 άνοιξε το «παρκέ» στους Φλωρινιώτες αθλητές. Έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο είναι η φωτογραφία στο σημερινό ΠΑΡΑΘΥΡΟ που μας παραχώρησε ο Νίκος Φίλος, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

Όρθιοι από αριστερά: Προπονητής Νίκος Φίλος (γυμναστής), Χρήστος Λάης, Κώστας Σίμου, Αλέξανδρος Καμπασνίτσαλης, Νικόλαος Μάντσος, Γιώργος Γκιουλέκας, Γιώργος Μάντσος.

Καθήμενοι: Γιάννης Μάνος, Κώστας Νάτσης, Σταύρος Τσουμήτας, Κώστας Δήμκος, Γρηγόρης Κετσετζής.