Για το σαρανταήμερο μνημόσυνο του
επιτίμου προέδρου του Φ.Ο.Ο.Φ.
Νικολάου Κωνσταντινίδη.

Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετήσαμε τον Γιατρό ένα δικό μας άνθρωπο έναν άνθρωπο διακριτικό, μεστό στα λόγια και ενεργό στις πράξεις και πάνω απ’ όλα ενεργό  πολίτη, με συμμετοχή, δράσεις και μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Ο Γιατρός  έφυγε, αλλά άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην πόλη και τους ανθρώπους της κερδίζοντας  δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και το σεβασμό των συμπολιτών του.

Σταράτα και καθαρά λόγια, δυναμικά και έντιμα έργα, παλληκαρήσια και κοφτερή μαθηματική σκέψη, τολμηρή και πρωτοπόρα στάση ζωής, πορεύτηκε με σταθερότητα και συνέπεια, χωρίς να ξεφύγει από τον ανθρωπιστικό προσανατολισμό του και τις βαθιές κοινωνικές ευαισθησίες του.

Συμμετέχουμε στο πένθος και συλλυπούμεθα  εγκάρδια όλη την οικογένεια  για το θάνατο του αλησμόνητου Γιατρού και Επίτιμου Προέδρου του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας που τόσο λάτρεψε.   

Γιατρέ, η μεγάλη παρακαταθήκη κάθε ανθρώπου είναι η μνήμη. Τα έργα και οι ημέρες σου στη ζωή επηρέασαν πολλούς και είναι βέβαιο ότι εκτός της οικογένειάς σου, θα μείνεις για πάντα χαραγμένος στις μνήμες και τις καρδιές όσων είχαν την τύχη να συνεργαστούν και να συμπορευθούν μαζί σου.

                                                Για το Δ.Σ.

 

-          Πρόεδρος                                                                   - Ο Γ. Γραμματέας

       Ρόζα Βαλίνα                                                              Κοσμάς Ρούφας