Ευχαριστήριo του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Φλώρινας

προς Αντιπεριεφερειάρχη Π.Ε Φλώρινας Ko. Βόσδου Σωτήρη

Με την ολοκλήρωση της έκθεσης, που διοργάνωσε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας με θέμα «Παρουσίαση έργων μαθητών στην τοπική κοινωνία», η Διεύθυνση του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριεφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Ko. Βόσδου Σωτήρη για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, το Δήμαρχο Φλώρινας Ko. Γιαννάκη Βασίλειο και τους συνεργάτες του για τη σημαντική συμβολή τους στην υλοποίηση της έκθεσης και τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Kα. Μαρνέρη Ευγενία για την ουσιαστική στήριξή της σε κάθε εκπαιδευτική μας πρωτοβουλία.

Ευελπιστούμε στην πολύτιμη βοήθεια σας για κάθε μελλοντική μας δράση.


Ευχαριστήριo του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Φλώρινας

προς τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας Ko. Ρόζα Κωνσταντίνο

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας Ko. Ρόζα Κωνσταντίνο για τη σημαντική οικονομική χορηγία του και τη συμβολή του στην υλοποίηση της κατασκευής έργου που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων.

Η χορηγία του Ko. Ρόζα Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε προκειμένου να προβούμε στην αγορά εξοπλισμού για την κατασκευή ηλεκτροκίνητου δικινητηρίου τρικύκλου ανακλινόμενου (e-BM1).

Τον ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη του.


Συγχαρητήριο του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Φλώρινας

προς όλους τους μαθητές/τριες και τους υπεύθυνους καθηγητές τους

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας συγχαίρει όλους τους μαθητές/τριες και τους υπεύθυνους καθηγητές τους, που συμμετείχαν στην έκθεση με θέμα «Παρουσίαση έργων μαθητών στην τοπική κοινωνία» με έργα που κατασκεύασαν στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθήματων τους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους φορείς και τους δημότες που επισκέφτηκαν την έκθεση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 


Η Διευθύντρια του

1ου Εργαστηριακού Κέντρου Φλώρινας

Φανή Π. Οψιρέτη