Γέμισε παιδικές φωνές το ΔΑΚ Αμυνταίου στο πολύ πετυχημένο Τουρνουά Χάντμπολ Δημοτικών  Σχολείων που διοργάνωσε η ιστορική ομάδα Αμύντας Αμυνταίου.
Ομάδες μαθητών από Πτολεμαΐδα ,Καστοριά ,Φλώρινα, Κοζάνη και το παιδικό τμήμα του Αμύντα Αμυνταίου συμμετείχαν και αγωνίστηκαν για να γνωρίσουν ίσως και για πρώτη φορά το άθλημα του Χάντμπολ 

Η εν λόγω διοργάνωση ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδία, να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους και να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά ενός αθλήματος, που αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της πόλης του Αμυνταίου .

Όπως  τόνισε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος Γιώργος Θεοχαρίδης : 
Ξεκινήσαμε από την αρχή ,από την βάση ,κτίζουμε πάνω σε αυτές τις υποδομές ,έχουμε ένταξη ηλικιακές ομάδες που ανήκουν στην κατηγορία παιδιών του δημοτικού ως πρώτη γυμνασίου και εκεί στηριζόμαστε δημιουργώντας ένα νέο σύνολο ,ένα κάρμα παιχτών  οι οποίοι θέλουμε να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια ....

Στην γιορτή παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης ο κ.Φωκάς Θεόδωρος πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας η Αντιδήμαρχος Αμυνταίου Ελένη Γυρίκη και ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλειος Αμπάς ενώ οι κερκίδες του ΔΑΚ ήταν γεμάτες από γονείς και φίλους των μικρών αθλητών.