Μετά την ανακοίνωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας του πίνακα των τακτικών μεταθέσεων των αστυνομικών για το 2023 , εκφράζω την βαθιά μου ικανοποίηση για τις οχτώ (8) συνολικά θέσεις με τις οποίες θα ενισχυθεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας. Για πρώτη φορά , μετά από αρκετά χρόνια ανακοινώνεται ένας τόσο σημαντικός αριθμός αστυνομικών (συνήθως ο αριθμός ήταν μηδενικός)  που θα ενισχύσουν την τοπική αστυνομία  ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε συμπατριώτες μας αστυνομικούς να υπηρετήσουν στον τόπο τους.

 Αυτό βέβαια ήταν αποτέλεσμα συνεχών πιέσεων και επίμονης προσπάθειας προς την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα που ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα για την ενίσχυση της Δ.Α Φλώρινας σε έμψυχο δυναμικό. Ένα αίτημα το οποίο μου τέθηκε επιτακτικά τόσο  από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Φλώρινας , όσο και από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη και αγωνιστήκαμε από κοινού για την υλοποίηση του.

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της αστυνομίας Φλώρινας και όλους τους υπηρετούντες αστυνομικούς για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στην περιοχή. Επίσης ευχαριστώ την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας για την συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια ,μια συνεργασία που αποδίδει καρπούς προς όφελος των υπηρετούντων αστυνομικών.

 Η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Θα διεκδικήσουμε επιπλέον θέσεις και στις έκτακτες μεταθέσεις του φθινοπώρου του 2023 αλλά και την επίσπευση των διαδικασιών για την διάνοιξη του μεθοριακού σταθμού του Λαιμού Πρεσπών, έτσι ώστε να  μπορέσουν ακόμα περισσότεροι συμπατριώτες μας να έρθουν και να υπηρετήσουν στον τόπο τους.

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤIΑ