Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Φλώρινας, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας

 

Συνεχίζεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας η υποβολή αιτήσεων από γονείς και κηδεμόνες για τη συμμετοχή μαθητών στις διαδικασίες εισαγωγής τους στην Α’ τάξη Γυμνασίου και στην Α’ τάξη Λυκείου του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Φλώρινας.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00, προσβάσιμη στο σύνδεσμο:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es

Οι γονείς/κηδεμόνες, κατά την υποβολή της αίτησής τους, μπορούν να συμπληρώσουν το κινητό τους τηλέφωνο, στο οποίο θα λάβουν τα εξής ενημερωτικά γραπτά μηνύματα (SMS), ως προς το εξεταστικό κέντρο και τον κωδικό υποψηφίου, καθώς και για τα αποτελέσματα των Εκκλησιαστικών Σχολείων (2 μηνύματα).

Η ημερομηνία διεξαγωγής της δοκιμασίας (τεστ) δεξιοτήτων για εισαγωγή στα Εκκλησιαστικά Πρότυπα Σχολεία είναι το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 και της απόδοσης του τυχαίου Αριθμού Προτεραιότητας σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Εκκλησιαστικά Σχολεία είναι η Παρασκευή 28 Απριλίου 2023.

Οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης θα βρείτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://youtu.be/7zPDioqWoQ8

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Σχολείου: http://lyk-ekkl-florin.flo.sch.gr/web/ ή να καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 23850 45527 & 23850 44470