Στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος  Πρωτοβάθμιας  Φροντίδας  Υγείας,  Κινητές Ιατρικές  Μονάδες θα βρίσκονται στις Πρέσπες από τις 10 μέχρι τις 12 Μαΐου 2024. Οι ιατρικές υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν σε όλους τους πολίτες, στις ειδικότητες: καρδιολόγος, ορθοπαιδικός, γυναικολόγος, ακτινολόγος, οφθαλμίατρος, γενικός χειρουργός, ΩΡΛ, νευρολόγος, ουρολόγος -παθολόγος διαβητολόγος, οδοντίατρος, διαιτολόγος, ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος.


Η καταχώρηση των ραντεβού γίνεται  MONO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ιστοσελίδας https://mykim.gr ή μέσω της  εφαρμογής MyKIM (διαθέσιμη σε Playstore & Appstore).

Οι πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους, μπορούν να απευθυνθούν στις υπηρεσίες του Δήμου Πρεσπών "Βοήθεια στο σπίτι"  και "Αντέννα του Κέντρου Κοινότητας" (Μαργαρίτα Σουλίδου, 23853 51324) ή στο Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνα.                     

Τα απαιτούμενα στοιχεία είναι, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΜΚΑ, κινητό τηλέφωνο και ιατρικές ειδικότητες. Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 2102447694.

 

 Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).