AMETI MOYXA METI

Μια Κωμωδία Νεοελληνική Σύγχρονη παλαιάς κοπής αλλά τόσο επίκαιρη έρχεται ΦΛΩΡΙΝΑ.

‘’ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙ

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το πιο τρελό Παντοπωλείο κάνει στάση

ΚΥΡΙΑΚΗ Ιουνίου 2024

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Είσοδος: 18€ - Προπώληση : 14€- Άνεργοι ,Φοιτητές ,Γ’ Ηλικία ,Ευπαθείς ομάδες: 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΒΙΒΛΙΙΟΠΩΛΕΙΟ‘’ Η ΓΩΝΙΑ ’’ , ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 57, ΤΗΛ:2385 029637

VIVA.GRMORE.COM

ΏΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 20.30  - ΏΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 19.45

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΤΡΙΑ GROUP, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,ΚΑΠΗ :

ΤΗΛΈΦΩΝΟ:698 942 4555

AMETIMOYXAMETI

 

ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ

Η σπαρταριστή Κωμωδία μας ,σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή ζώντας την πραγματική καθημερινότητα του σήμερα.!! Επτά ήρωες της φαντασίας που  μπορεί όμως  να είναι και πρωταγωνιστές της διπλανής μας πόρτας. 

Ξεσηκώνουν το κοινό μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και ευτράπελα. Μια τόσο ρεαλιστική ιστορία που κάνει το θεατή να μην μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια. Κύριο χαρακτηριστικό η ‘Παράδοση μας’. Η Παράδοσή μας σε όλα. Ο Σύζυγος και Πατέρας ( Χρυσόστομος Σωφρόνης ) ,ιδιοκτήτης  Παντοπωλείου,  ξέρει τα πάντα – για όλους και για όλα . Έχει λύση για κάθε πρόβλημα δημιουργώντας άλλα τόσα. 

Αθυρόστομος με ιδιομορφία γλώσσας (ντοπιολαλιά ) ,φιλάργυρος ,τσιγγούνης ,άπιστος , παραδοσιακός . Η σύζυγος (Πουλχερία Βουνοτρυπίδου ) πόντια που δε μιλάει ποντιακά  αλλά και αυτό προσπαθεί να το κάνει ο Χρυσόστομος, γυναίκα με πολύ υπομονή, εργατική ,μητέρα πάνω από όλα, που κάνει τελικά την δική της επανάσταση με μια τρομερή ανατροπή στο έργο. Η Πανάγιο Σοφρώνη θυγατέρα και η ραδιούργα στην Οικογένεια. Γιάγκος Σωφρόνης ο ιός ,αιώνιος φοιτητής ,τεμπέλης που όμως μέσα από τον έρωτά του για την Βίρνα Κουτσοκλανιότογλου σκαρφίζεται μια έξυπνη ιδέα. Οι δύο τους θα τρελάνουν τον Χρυσόστομο Σοφρώνη . Ο Βαγγέλης Σκώτης - συμβολαιογράφος και φίλος της οικογενείας ,νομίζει πως είναι Σκωτσέζος λόγο επιθέτου. Και τέλος η Αρετούσα Ποθητή – γυναίκα αμαρτία  ,πελάτισσα του Παντοπωλείου. Και ο βοηθός του Χρυσόστομου ο Τέλης Βελόνης ο οποίος χώνει την μύτη του παντού ,τρυπώνει παντού όπως και η βελόνα..Έρωτες ,περιουσιακά στοιχεία ,κληρονομιές ,αρραβώνες ,επιχειρήσεις, παρεξηγήσεις . Όλα  τα υλικά μαζί  τα οποία συνοδεύουν εκπληκτικές ερμηνείες , αβίαστο - ασταμάτητο γέλιο ,υπέροχος φωτισμός , μουσική και χορογραφίες σε συνδυασμό με την προβολή της παράδοσής μας - έχουν ως αποτέλεσμα την πιο επιτυχημένη συνταγή την  KΩMΩΔIAΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.


ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ

( ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ )

Κείμενα – σκηνοθεσία -Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Μακρής

Φωτογραφία: Peter Tamas -  Δημιουργοί Video : Make Art Astakos(cinematography) - Studio – Ηχογραφήσεων: Earth sound studio (Άκης Μελής)

Ενδυματολόγος:S.M  -  Τις Γυναίκες  ηθοποιοί έντυσε :IQFEMALECLOTHINGΟι  Άντρες  ηθοποιοί τα κατάφεραν μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια.

Κατασκευή σκηνικών:  Per. Pristouris  -Σκηνικά - Yλικά: RAVAGO (BUILDINGSOLUTIONS)  - Χορογραφίες: Τζίνα Κωνσταντιδάκη –  Ήχος -Φώτα: STUDIOGM

Τραγούδι Παράστασης – Μουσική -ενορχήστρωση – Στίχοι : Κυριάκος Γαληνός

Διασκευή Τραγουδιών –Ερμηνεία: Γιώργος Μακρής - Μουσική:Άκης Μελής

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων :G. MAKRIS Productions ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:GMakrisProductions

Σας εγγυόμαστε  ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από όλους τους ήρωες ,ένα ρεσιτάλ ερμηνειών και κατάθεση ψυχής από όλους τους ταλαντούχους , αγαπημένους ηθοποιούς σε όλη την Ελλάδα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ - ΜΑΙΡΗ ΒΛΟΥΤΗ -ΤΙΣΣΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΖΙΑΡΤΖΙΑΝΗ - ΑΡΕΤΗ ΤΣΙΑΜΠΟΚΑΛΟΥ

GuestStar: ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ

Μια θεατρική Παράσταση που βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των θεατρικών παραστάσεων για το 2024 και η οποία ξεχωρίζει διότι είναι πρωτότυπη ,παραδοσιακή .Μια κωμωδία παλιάς κοπής αλλά τόσο επίκαιρη. Μια κωμωδία Παραδοσιακή. Μια θεατρική Παράσταση που πρέπει να απολαύσουν όλοι .

2ώρες αβίαστο ,ασταμάτητο γέλιο.

ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ..!!!!!!!!