«Μήνυμα Βουλευτή Ν.Δ. Σταύρου Παπασωτηρίου για το Πάσχα»

Με σεβασμό, ταπεινότητα και κατάνυξη παρακολουθούμε τις Άγιες αυτές ημέρες την πορεία και την κορύφωση του Θείου Δράματος τη Μεγάλη Παρασκευή, ζούμε τις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους, τον πόνο, την ταπείνωση και την οδύνη μέχρι το «Χριστός Ανέστη»!

Πάσχα σημαίνει «έξοδος». Σημαίνει τη διάβαση από την περιοχή της οδύνης στο χώρο της ελπίδας. Το μεγάλο γεγονός της νίκης της ζωής επί του θανάτου με την Ανάσταση του Χριστού είναι ο θρίαμβος της ζωής και η συντριβή όσων επιβουλεύονται την αλήθεια και προσπαθούν να επιβάλλουν το σκότος.

Η Ανάσταση του Χριστού είναι μήνυμα ελπίδας και ζωής. Δηλώνει την αρχή μιας νέας δημιουργίας, ενός καινούργιου κόσμου που προσφέρει ο Θεός απλόχερα στην ανθρωπότητα.

Ας ευχηθούμε η Ελλάδα μας και εμείς ως πολίτες της, να δεχτούμε την αλήθεια αυτή και να την κρατήσουμε ως πολύτιμη παρακαταθήκη στην καθημερινή ζωή μας. Όσες δυσκολίες και αντιξοότητες κι αν υπάρξουν, ακόμα και στις πιο άσχημες στιγμές, υπάρχει πάντοτε στο τέρμα το Φως της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας.

                                                                                                                  Καλό Πάσχα!

Καλή Ανάσταση και Ανάταση Ψυχής!                                                  

                                                                                                      

                                                                                                      Σταύρος Γ. Παπασωτηρίου

                                                                      Βουλευτής Ν.Δ. Π.Ε. Φλώρινας