Από την Φλώρινα ξεκίνησε την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του «Ανατροπή – Δημιουργία» ο Θεόδωρος Καρυπίδης υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας...

Όπως τόνισε ο κ.Καρυπίδης στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού κέντρου Φλώρινας το ότι διάλεξε την Φλώρινα για να κάνει την αρχή της παρουσίασης είχε συμβολικό χαρακτήρα λόγω του ότι η περιοχή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πολλές πλευρές μια εκ των οποίων είναι τα εργοστάσια της ΔΕΗ άλλα και ο ορυκτός πλούτος της που αυτή την στιγμή η κυβερνώντες διαπραγματεύονται την πώληση σε ιδιώτες.

Οι πρώτοι 4 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που θα είναι στον συνδυασμό του Θεόδωρου Καρυπίδη είναι οι : 


Ελισσάβετ Παναγιωτίδου -Δικηγόρος 

25 ετών, πολιτικά δραστηροποιείται στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος ανήκε στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας. Όπως ανέφερε η ίδια, κατά την τοποθέτηση της, θα πολιτευτεί στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές διότι η συμμετοχή της δικής της γενιάς στα κοινά αποτελεί κοινωνική επιταγή και αναγκαιότητα, όπως και τ’ ότι η προσπάθεια του Θοδωρή Καρυπίδη, πέρα από την προοπτική της, είναι μια προσπάθεια με θέσεις και απόψεις που ταυτίζονται απόλυτα με τα χώρο στον οποίο ανήκει ιδεολογικά 

Κωνσταντίνος Λιθοξοίδης 

-Φοροτεχνικός46 ετών,  λογιστής (Οικονομολόγος), πολιτευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. “Με βάση την υφιστάμενη κατάσταση, πρέπει να υπάρξει η ανατροπή. Δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι, όταν διάφορα πράγματα επηρεάζουν τα πάντα δίπλα μας και μεταξύ αυτών και τη Φλώρινα. Πρέπει να είμαστε ενεργοί”, ανέφερε ο ίδιος. 






Γεώργιος Αντωνιάδης -Φαρμακοποιός, από το χώρο της αριστεράς, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου και της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας . Να σημειωθεί ότι ο κ. Αντωνιάδης υπήρξε δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με τη στήριξη του ΚΚΕ. 








Μίμης Πεσκέλολογλου  ασχολείται με την αγροτική παραγωγή (καλλιέργεια αρωματικών φυτών), διετέλεσε, μέχρι πρόσφατα, μέλος των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα και υποψήφιος βουλευτής με το ίδιο κόμμα στις εκλογές του 2004 και του 2007. Kατα τη δική του τοποθέτηση, ο κ. Πεσκέλογλου, είπε: “Θέλω να συμβάλω για την ανατροπή στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Στρατεύομαι με τον Θεόδωρο τον Καρυπίδη στο ψηφοδέλτιο”

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση και την ομιλία του Θεόδωρου Καρυπίδη από την κάμερα της Εφημερίδας Ηχώ Φλώρινας



nextnet.gr