Θα ήθελα μέσα από την σελίδα σας να κάνω μια καταγγελία σχετικά με μια ομάδα 5 (πέντε) αδέσποτων σκύλων στην Πλατεία Μαραθώνος και στα γύρω στενά τα οποία βρίσκονται εκεί εδώ και αρκετές μέρες .

Χθες περίπου στις 19.20 μμ το απόγευμα ερχόμενος από τον καθημερινό μου περίπατο μαζί με τον μικρό μου γιο και κατευθυνόμενος προς την οδό Βογατσικού είδα στο παρκάκι πέντε (5) μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά να είναι ξαπλωμένα εντός του πάρκου.

Με το που με αντιλήφθηκαν άρχισαν να γαυγίζουν ενώ είμουν σε μακρινή απόσταση και όσο πλησίαζα γάβγιζαν εντονότερα ενώ όταν έφθασα σε απόσταση 10 μέτρων μου επιτέθηκαν και δεν με αφήνανε να πάω προς την κατεύθυνση μου.

Ο γιος μου τρόμαξε πάρα πολύ και άρχισε να κλαίει ενώ εγώ προσπαθούσα να τα απομακρύνω με ένα μπαστούνι που είχα στα χέρια μου.

Κάποια στιγμή με πλησιάσανε πολύ απειλητικά και φοβήθηκα για την ασφάλεια του παιδιού μου.

Ερωτώ λοιπόν τούς η τόν υπεύθυνο : 

  • Υπάρχει υπηρεσία του Δήμου που περισυλλέγει τα αδέσποτα σκυλιά τα οποία τονίζω δεν φορούσαν λουρί άρα δεν είχαν ιδιοκτήτη.
  • Μήπως περιμένετε να συμβεί κάποιο σοβαρό γεγονός για να επιληφθούν οι υπεύθυνοι ?
  • Που είναι οι φιλοζωικές οι οποίες νοιάζονται για τα αδέσποτα ζώα?
Σας πληροφορώ πως την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε αυτή την κατάσταση θα προβώ σε μηνύσεις προς κάθε υπεύθυνο.

Z.E

ΣΗΜ : Τα Φλωρινιώτικα Νέα θα μεταβούν στο σημείο που αναφέρει ο αναγνώστης μας και θα προσπαθήσουμε να έχουμε φωτογραφικό υλικό .!!