Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016Τη Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ» πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτική Συνάντηση με τίτλο «Προγραμματισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς», που συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και τον αποτελεσματικό σχεδιασμό της σχολικής χρονιάς που ξεκινά, την επισήμανση προβλημάτων και την ανάδειξη ζητημάτων που προκύπτουν διαρκώς από την άσκηση του διδακτικού και παιδαγωγικού μας έργου, ώστε να τεθούν οι εκπαιδευτικοί στόχοι του νέου σχολικού έτους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

9.00 – 9.30 πμ. Έναρξη – Χαιρετισμός και τοποθέτηση Προέδρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Θεολόγου Οκουτσίδη

Χαιρετισμός και τοποθέτηση του Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ιωάννη Σούλιου

9.30 – 10.00 πμ. Κίμων Σαββάκης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, «Διοικητικές οδηγίες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Κατάρτιση ωρολογίου προγράμματος»

10.00 – 11.00 μμ. Διάλογος και τοποθετήσεις Διευθυντών Σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών

12.00 – 12.30 πμ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλος, «Μαθησιακοί τύποι των μαθητών μας και Διδακτικές επιλογές και δράσεις στη σχολική τάξη»

12.30 – 13.30 μμ. Διάλογος και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ» για την ευγενική φιλοξενία και την αφιλοκερδή προσφορά της αίθουσας.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους στην επιμορφωτική συνάντηση, στην οποία η συμβολή του καθενός μας ήταν εξαιρετικά σημαντική, και με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους 2016-2017 τους ευχόμαστε ολόψυχα μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά, αποδοτική και καρποφόρα! Να έχουμε δύναμη και αισιοδοξία ώστε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στο δύσκολο έργο μας! Με την καλή συνεργασία και την τακτική επικοινωνία μας θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον και τη φετινή σχολική χρονιά, ώστε να πετύχουμε το βέλτιστο εκπαιδευτικό έργο προς όφελος των μαθητών και της κοινωνίας μας!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Προϊστάμενος 
Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης 
Ιωάννης Σούλιος 

Η Σχολική Σύμβουλος 
1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας 
Όλγα Μούσιου Μυλωνά0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.