Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε στον διεθνή αγώνα επιπέδου 3 Filippos Cup, που διοργανώθηκε από τον Σκοπευτικό Όμιλο Καβάλας στο σκοπευτήριο Κοκκινοχώματος στις 4/09/2016. 

Ο αθλητής της ΣΑΛΦ Σταύρος Μούτσιος και ο εκπαιδευτής της Λέσχης Ηλίας Μούλελης συμμετείχαν σε έναν απαιτητικό και καλοστημένο αγώνα πρακτικής σκοποβολής, στην κατηγορία production (πυροβόλο πιστόλι 9mm, διπλής ενεργείας).

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 140 αθλητές από την Ελλάδα, την Βουλγαρία, Ολλανδία, Αυστρία και Γερμανία. Στην κατηγορία production όπου αγωνίστηκαν οι Φλωρινιώτες σκοπευτές οι συμμετοχές ήταν 69. Ο Ηλίας Μούλελης κατέλαβε την 6η θέση στην γενική κατάταξη και την 4η ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές αφήνοντας πίσω «γερά πιστόλια», ενώ ο Σταύρος Μούτσιος έδειξε ότι βελτίωσε το επίπεδό του και στην πρώτη του συμμετοχή σε Level 3 κατάφερε να καταταχθεί στην 24η θέση.

Στις 11 Σεπτεμβρίου οι αθλητές της ΣΑΛΦ θα συμμετάσχουν σε αγώνα προετοιμασίας level 1 ενόψει του Πανελληνίου που θα διεξαχθεί στην Κοζάνη στις 16 - 17 του ίδιου μήνα στο Σκοπευτήριο Νικόπολης, με διοργανωτές την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον Σκοπευτικό Όμιλο Κοζάνης.

Το ΔΣ συγχαίρει τους Φλωρινιώτες σκοπευτές και συνεχίζει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη των αγωνισμάτων της σκοποβολής στην πόλη μας, σύντομα και με αγωνίσματα του σταθερού στόχου.

Ο Πρόεδρος 
Σταύρος Στάιος