Σε μια όμορφη τελετή στη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Κοζάνης η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης Σ.Μ.Α.Κ έκοψε την ετήσια βασιλόπιτα της με την παρουσία πολλών υψηλών προσκεκλημένων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αθλητών.

Μεταξύ των προσκεκλημένων τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης ,ο τέως βουλευτής Κοζάνης και υπουργός  Μιχάλης Παπαδόπουλος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος κος Μιχελακάκης Δημήτριος και πολλοί άλλοι πρόεδροι συλλόγων.

Ανάμεσα στου τιμώμενους αθλητές η Σ.Μ.Α.Κ τίμησε τον Φλωρινιώτη οδηγό αγώνων και αντιπρόεδρο της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας Τάσο Χατζηχρήστο για την συνεισφορά του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την προσφορά του στις αθλητικές δραστηριότητες της Σ.Μ.Α.Κ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Τάσος Χατζηχρήστος αφού ευχαρίστησε το ΔΣ της ΣΜΑΚ και απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΟΜΑΕ ζήτησε από την ομοσπονδία να δοθεί περισσότερη έμφαση στην περιοχή μας και ειδικότερα στους νέους οδηγούς αγώνων.
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να προσέχουν κατά την οδήγηση ώστε και του χρόνου με νέες επιτυχίες να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί.

Καλή αγωνιστική χρονιά στην Σ.Μ.Α.Κ