Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

on
     

Στα πλαίσια της πανελλαδικής δράσης του ΥΠΠΟΑ «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας πραγματοποίησαν project με θέμα:

«Ίχνη Αρχαίου Πολιτισμού στο φυσικό τοπίο των Πετρών»

το οποίο περιελάμβανε: ενημέρωση για τον αρχαιολογικό χώρο Πετρών και την τέχνη της φωτογραφίας στις εγκαταστάσεις του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, θεματική περιήγηση-ξενάγηση στους εκπαιδευόμενους στον αρχαιολογικό χώρο Πετρών Αμυνταίου, φωτογραφική αποτύπωση του χώρου και του φυσικού τοπίου των Πετρών από τους εκπαιδευόμενους του σχολείου, έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων τους μέσα από τίτλους και τέλος έκθεση των φωτογραφιών τους. 
     Στις 30 Μαΐου έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης στην αίθουσα Πινακοθήκης Φλωρινιωτών ζωγράφων του ΦΣΦ «ο Αριστοτέλης»,  η οποία θα διαρκέσει ως 4 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή καθημερινά για το κοινό από τις 18:00 ως 21:00.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.