Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017


Αγαπητοί αναγνώστες,

 Το visit florina είναι μια κοινότητα που δημιουργήθηκε με σκοπό την τουριστική προβολή του τόπου μας αρχικά στους ίδιους τους Φλωρινιώτες και στην συνέχεια την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.  
Μια προσπάθεια που στηρίχθηκε στην αγάπη για τον τόπο μας και δεν έχει καμία σχέση με κάποιον επίσημο φορέα του τόπου μας. Απ τους οποίους δεν υπάρχει και ούτε ‘’άτυπα’’ κάποια στήριξη. 
Μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν σε έναν χώρο πληροφορίες και φωτογραφίες απ’ τον τόπο μας για μια όσο το δυνατόν πιο ισχυρή προβολή της περιοχής μας. Ήδη αυτή την προσπάθεια την έχει αγκαλιάσει και συμμετέχει σε αυτήν μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων της περιοχή μας και όχι μόνο. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους όσους μας έχουν στηρίξει ως τώρα που συνεχώς γιγαντώνεται. Η Φλώρινα δεν είναι μόνο κρύο και χιόνια, αντίθετα διαθέτει και απίστευτη ομορφιά που απλά δεν ήξερε ο καθένας μας να ανακαλύψει. 

Μπορείτε να μπείτε στο site μας λοιπόν: http://www.visitflorina.com/ ή να κάνετε Like στην σελίδα μας στο 
facebook: https://www.facebook.com/visitflorina/ και να γίνετε ένας από μας…. 
Αγαπήστε την Φλώρινα…

Visit Florina ‘’ ‘Ενας νέος προορισμός’’


1 σχόλια:

  1. Εξαιρετική δουλειά απ τα παιδιά, τα ΜΜΕ της Φλώρινας πρέπει να τους στηρίξετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.