Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

on

Με νέο μήνυμα τους οι Anonymous προειδοποιούν για το επόμενο χτύπημα που ετοιμάζουν κατά της Τράπεζας της Ελλάδος - Τι αναφέρουν στο προφίλ τους στο facebook - Κρύος ιδρώτας έλουσε την κυβέρνηση, άλλα και τα στελέχη της Τράπεζα της Ελλάδος ύστερα από το νέο χτύπημα των Anonymous. Περισσότερα απο 2.500 έγγραφα της Τράπεζας και του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν βγει στον αέρα του διαδικτύου. Η είδηση σήμανε κόκκινο συναγερμό στις Αρχές που προσπαθούν να βρουν τα... ηλεκτρονικά στίγματα των δραστών, αλλα και να σηκώσουν φίλτρα προστασίας προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοιες διαρρόες - Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος ότι τα έγγραφα είναι απόρρητα      
Νέο σοκ από τους Anonymous. Συνεχίζουν τον... κυβερνοπόλεμο εναντίον της κυβέρνησης και του κράτους... 
Σήμερα 27/09/2017 και μετά τη χθεσινοβραδυνή διάψευση της ΤτΕ, οι Anonymous ξαναχτυπούν με νέα ανάρτηση:
«Πρός Τράπεζα της Ελλάδος: Όταν μερικοί σας παρακολουθούν και απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να πέσετε θύμα κυβερνοεπιθέσεων εσείς θα τα διαψεύσετε διότι δεν έχετε κάτι καλύτερο να πείτε! Να μας φοβάστε! γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας και μετά να δούμε τι θα έχετε να πείτε! #AnonymousGreece».

Δείτε εδώ τη νέα ανάρτηση:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.