Τα αγωνιστικά τμήματα καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης» έχουν αρχίσει τις υποχρεώσεις τους στις τρεις κατηγορίες, Ανδρικού, Εφηβικού και Παιδικού

Συγκεκριμένα το Ανδρικό τμήμα συμμετείχε στο Κύπελλο «Νίκος Ακουμιανάκης» που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και αποκλείστηκε στον τρίτο του αγώνα από τον Πρωτέα Γρεβενών (ομάδα Γ΄ εθνικής) στα ημιτελικά, αφού πρώτα πέτυχε δυο νίκες επί των Α.Ε. Κοζάνης και Φοίνικα Κοζάνης.

Από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 άρχισαν οι αγώνες για το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. αλλά η ομάδα είχε ρεπό. 

Το Εφηβικό τμήμα έχει δώσει έξι αγώνες και ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο σε δύο αγωνιστικές. Πέτυχε δύο νίκες εντός έδρας με τον Λασσάνη Κοζάνης και ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας. 
Το Παιδικό τμήμα που συμμετέχει στον Γ΄ όμιλο έχει δώσει τρεις αγώνες και έχει πετύχει μία νίκη επί του ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου. 

Παράλληλα οι υποδομές του συλλόγου (Ακαδημία) λειτουργούν με τμήματα:

Α. για παιδιά ηλικίας γεννημένα 2009-2010-2011 ημέρες: Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη 
Β. για παιδιά ηλικίας γεννημένα 2007-2008 ημέρες: Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη 
Γ. για παιδιά ηλικίας γεννημένα 2005-2006 ημέρες: Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη- Παρασκευή
Δ. για παιδιά ηλικίας γεννημένα 2004 Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 
Ε. για παιδιά ηλικίας γεννημένα 2003 Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 

Για ώρες προπονήσεων, εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6942424733