Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής που έγινε στο Αμύνταιο και μπροστά σε 700 περίπου φιλάθλους (αναμεσά τους και περίπου 20 από τη Λευκάδα) ο Τηλυκράτης κατάφερε να γυρίσει το 1-0 που έχανε από το 59ο και με 2 γκολ να πάρει μια σπουδαία νίκη που τον φέρνει πολύ κοντά στο πρωτάθλημα.

 Το παιχνίδι που έγινε παρά τη κρισιμότητα του σε τέλεια ατμόσφαιρα κάτι που παραδέχθηκε στη συνέντευξη τύπου και ο Ανδρέας Παντζιαράς (ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας είπε, άψογη συμπεριφορά παρά τη κρισιμότητα του παιχνιδιού) οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο καλύτεροι στο 1ο ημίχρονο αλλά ο Ερμής είχε τις ευκαιρίες του.

Στην επανάληψη ο Ερμής προηγήθηκε νωρίς αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διαχειρισθεί το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και πετυχαίνοντας 2 γκολ να πάρουν τη νίκη χρυσάφι.
Μια ήττα που μπορεί να έβαλε τέλος στα όνειρα για άνοδο του Ερμή αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η ομάδα είναι νεοφώτιστη και ξεκίνησε με στόχο την σωτηρία. Για αυτό στο τέλος οι φίλαθλοι την χειροκρότησαν όπως και το Τηλυκράτη γιατί ο κόσμος του Αμυνταίου ξέρει να αναγνωρίζει.

Άριστη η διαιτησία του κ. Γκορτσίλα (Νατσιόπουλος- Αϊναλής) Σ.Δ. Μακεδονίας. Απέβαλε με 2η κίτρινη το Φέτση στο 94ο και έδειξε κίτρινες στους Πασχαλίδη, Ηλιάδη, Τσελάϊ, Καλογερή.

Ερμής: Ψαρράς, Θεοδουλίδης (46ο Πασχαλίδης), Σερσέμης, Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Τριανταφύλλου (75ο Δόνες), Χαραλαμπίδης (46ο Ηλιάδης), Χαϊτίδης, Τσορλίνης, Μαυροματίδης.

Τηλυκράτης: Καραγκούνης, Τσελάϊ (66ο Καταγής Γ.), Καταγής Σ. (69ο Βάσιλας), Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Γκίγκα (75ο Καββαδίας), Καλογερής (80ο Μπαλογιάννης).

 Φάσεις και γκολ: