Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018


Με μαζική συμμετοχή σκοπευτών της ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ συνεχίστηκαν οι αθλητικές – σκοπευτικές δραστηριότητες της Λέσχης και αυτό το Σαββατοκύριακο. 
Μετά από μία εξαιρετική προπόνηση στο πεδίο βολής Φλώρινας το προηγούμενο Σάββατο, οι συμμετοχές της ΣΑΛΦ στον αγώνα Level 1 που διοργανώθηκε την Κυριακή 1-4-2018 από τον Σύλλογο Πρακτικής Σκοποβολής Πέλλας στο σκοπευτήριο Μεσημερίου, ανήλθαν στις 17.

Η απόδοση των αθλητών ήταν εξαιρετική και επί συνόλου 40 αθλητών στην κατηγορία PRODUCTION κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις: 1ος ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ Κ., 2ος ΤΖΩΤΖΗΣ Ε., 3ος ΚΑΤΣΟΥΤΑΣ Κ., 4ος ΜΑΡΓΑΡΗΣ Κ., 7ος ΚΑΜΖΕΛΑΣ Δ., 9ος ΣΤΑΪΟΣ Σ., 10ος ΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ.,15ος ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ Χ., 17ος ΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ε., 19ος ΤΣΩΜΗΣ Ν., 24ος ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ Γ., 26ος ΔΑΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν., 27ος ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ Α., 32ος ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Χ. και 33ος ΤΣΟΛΑΚΗΣ Α. Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α. αγωνί-στηκε στην κατηγορία REVOLVER και κατέκτησε την 1η θέση. Το Δ.Σ συγ-χαίρει όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα.

Για το Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

https://salflorinas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.