Την Μ. Τρίτη 3/4/2018 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ της νεοσύστατης Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ( Ε.Σ.Π.Ε.ΦΛ) και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Κόλτση Αθανάσιο , τον Αντιπρόεδρο κ. Σιδερίδη Γεώργιο και τον ταμία κ. Γκούλο Νικόλαο.

Τα μέλη του Δ.Σ ενημέρωσαν τον κ. βουλευτή για τους λόγους που τους οδήγησαν στην σύσταση της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε Φλώρινας καθώς επίσης και για τους σκοπούς που σκοπεύουν να εξυπηρετήσουν και αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας για τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και έθεσαν υπ΄όψιν του κ. βουλευτή όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο .

Ο κ. Βουλευτής συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ για την σύσταση της Ένωσης Στρατιωτικών που αποτελεί καινοτόμο συνδικαλιστικό βήμα σε έναν εργασιακό χώρο που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Ακόμα ο κ. Αντωνιάδης δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των στρατιωτικών, μιας και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας θα πρέπει να έχουν όλα τα εφόδια που απαιτούνται έτσι ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να επιτελούν τα καθήκοντα τους , σε μια εποχή που η χώρα μας δέχεται απανωτές προκλήσεις στα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχουν τακτικές επαφές αλληλοενημέρωσης για τα τρέχοντα θέματα του κλάδου , τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.