Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

on

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη, τους συνεργάτες του και τις υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας για την αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων θερμαντικών σωμάτων με νέα, λύνοντας έτσι το πρόβλημα της θέρμανσης, ένα πολύ σημαντικό και πολυετές πρόβλημα του σχολείου μας.

Η αντίδραση του Δήμου Φλώρινας στο αίτημα του συλλόγου μας και του σχολείου ήταν άμεση, και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκε η αγορά και η τοποθέτηση των νέων θερμαντικών σωμάτων χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην λειτουργία του σχολείου.

Ο Δήμος Φλώρινας έδειξε με τα παραπάνω το ενδιαφέρον του για το σχολείο και τους μαθητές.

Ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε την παροχή βοήθειας στα σχολεία και στα παιδιά μας με τον ίδιο ζήλο, πράγμα απαραίτητο στις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου


  Ο Πρόεδρος                    Η Γραμματέας
Μάργαρης Κων/νος            Βανταλή Ιωάννα

Ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου
Συγκελάκης Γεώργιος

Ο Υποδιευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου
Τριανταφυλλίδης Λεωνίδας
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.