Ο Χρήστος Λυκούδης στο Π.Α.Σ Φλώρινα!

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Χρήστου Λυκούδη  στους ερυθρόλευκους της Φλώρινας.

Ο τριανταδυάχρονος (32) αμυντικός επιστρέφει μετά από χρόνια ξανά στην ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα έχοντας τώρα να του προσφέρει ασφάλεια στα μετόπισθεν,εμπειρία και ποιότητα καθώς έχει "οργώσει" όλα τα τοπικά γήπεδα και όχι μόνο παίζοντας σε Μελιτέα Μελίτης,Π.Α.Σ Φλώρινα, Άρη Λόφων, Ατρόμητο Σιταριάς ,Ιτέα Ιτιάς.

Χρήστο καλώς όρισες και πάλι στον Π.Α.Σ Φλώρινα! 
Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε οικογενειακή ευτυχία.
Είθε οι κοινοί μας στόχοι να ευοδώσουν και να δούμε τον Π.Α.Σ πάλι εκεί που του αρμόζει!

Νέα ενίσχυση για τον Π.Α.Σ Φλώρινα με την απόκτηση του Βασίλη Ταρτόρα

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Βασίλη Ταρτόρα στην ομάδα της Φλώρινας.

Ο εικοσιεπτάχρονος (27) εξ Λουξεμβούργου προερχόμενος επιτελικός μέσος εντυπωσίασε πέρσι στο Πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ Φλώρινας αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ακρίτα Αχλάδας πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις!
Κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παραγόντων μας σχεδόν αμέσως έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους  του μεταγραφικού σχεδιασμού του Π.Α.Σ και συμφώνησε με χαρά στο να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα την νέα ποδοσφαιρική χρονιά!

Η όρεξη και το πάθος για επιτυχίες που επέδειξε εντυπωσίασε όλους στην ομάδα καθώς αντιλαμβάνεται το βάρος και τους στόχους του Π.Α.Σ Φλώρινα.

Βασίλη καλώς όρισες στο Π.Α.Σ Φλώρινα ! 

Σου ευχόμαστε πολλές μα πολλές κοινές επιτυχίες!


Ο Δανιήλ Γκατζόπουλος στο Π.Α.Σ Φλώρινα

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δανιήλ Γκατζόπουλου!
Ο δεκαοκτάχρονος (18) αριστεροπόδαρος Δανιήλ έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας ,Ελλάς Άνω Καλλινίκης και μέχρι πέρσι στο Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα.
Διαθέτει δύναμη,ταχύτητα και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Μάλιστα στο παρελθόν δοκιμάστηκε στις ομάδες υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Π.Α.Σ Φλώρινα καθώς στα χέρια του προπονητικού επιτελείου τίθεται ένα <<πολυεργαλείο>> αφού αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και άμυνας!

Welcome Daniel - Σου ευχόμαστε πρωτίστως υγεία και γρήγορα να σε δούμε αγωνιζόμενο σε ανώτερη κατηγορία ή κατηγορίες με τα χρώματα του Π.Α.Σ Φλώρινα! 

Ο Δημήτρης Τάγκας στο Π.Α.Σ Φλώρινα!

Επένδυση για το μέλλον... με τη μεταγραφή του  δεκαεξάχρονου (16) Δημήτρη Τάγκα στον Π.Α.Σ Φλώρινα!

Ο αμυντικός Δημήτρης Τάγκας αν και έφηβος ακόμη διαθέτει σχετική εμπειρία αφού έχει περάσει από Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα και Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας.
Βραχύσωμος διαθέτει πολύ πείσμα και όρεξη - λαμπρά στοιχεία που με την κατάλληλη επεξεργασία και τις ευκαιρίες που θα του δοθούν να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα θα τον βοηθήσουν να εξελιγχθεί όπως οι άνθρωποι του Π.Α.Σ αλλά και ο ίδιος ελπίζει!
Καλώς όρισες Δημήτρη! 
Με υγεία,όρεξη αλλά και δουλειά όλα σχεδόν τα όνειρα μπορεί να πραγματοποιηθούν!


πηγή : pas-florina.blogspot.com