ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-1
Χωρίς να είναι εμφανώς χειρότερος του αντιπάλου του – απλά έδωσε χώρο και κατοχή στον ΑΣ Γιαννιτσών – γνώρισε άλλη μια ήττα στο… γκολ, ο Ερμής Αμυνταίου. Ο τεχνικός του, Κώστας Μαργιορίδης εφάρμοσε ένα πιεστικό και αμυντικό πλάνο ενώ είχε να αντιμετωπίσει και τις βασικότατες απουσίες των Σιδηρόπουλου, Θεοδουλίδη. 
Ο Ερμής βρέθηκε νωρίς (7΄) πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Ζούρκου μετά από εκτέλεση κόρνερ, έβγαλε το πρώτο μέρος χωρίς να δεχτεί πολλές καθαρές φάσεις και είχε την καλύτερη επιθετικά στιγμή του στο 32΄ όταν ο Αθανασιαδης αστόχησε από καλή θέση. 
Στο δεύτερο μέρος κλήθηκε να στερηθεί τις υπηρεσίες δύο ακόμη βασικών του λόγω τραυματισμού (Αμαραντίδης στο 60΄και Ηλιάδης στο 70΄) ακριβώς στην χρονική περίοδο που είχε αρχίσει να αναζητά εντονότερα τις πιθανότητες ισοφάρισης. Μια-δύο καλές αποκρούσεις του Ηλιόπουλου και το δοκάρι (σουτ του Μπαμπαλή στο 62΄) διατήρησαν το 1-0 με τους Αμυνταιώτες να γνωρίζουν την ήττα σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις και συγκινήσεις. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ  (Κιούρκας) Κύρου, Μπαμπαλής, Παπασυμεών, Σέρα, Ιορδανίδης, Μουρίκι, Κοβάτσης, Κοτσαρίδης, Καραγιάννης, Ζούρκος, Παντελίδης.
ΕΡΜΗΣ  (Μαργιορίδης) Ηλιόπουλος,Κουτσομήτρος (46΄ Γιορετσίδης), Δόνες, Γκάρας (46΄Χαϊτίδης),Πιριτζάους,Χαμαλίδης, Αμαραντίδης (60΄ Παπαθανασίου), Τσορλίνης, Αθανασιάδης, Βλαδίκας, Ηλιάδης (71΄ Δούμτσης).



5η  αγωνιστική
ΠΑΟ Κουφαλίων – Βέροια 2-2
Ολυμπιακός Κυμίνων – Άρης Παλαιοχωρίου 0-1
Μελιτέας Μελίτης – Αλμωπός Αριδαίας 0-3
Αγροτικός Αστέρας – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0
Εδεσσαϊκός – ΠΟ Τριγλίας 4-1
ΑΣ Γιαννιτσά – Ερμής Αμυνταίου 1-0
Νίκη Αγκαθιάς – Μακεδονικός 1-1

Βαθμολογία
Άρης Παλαιοχωρίου 12
Νίκη Αγκαθιάς 11
ΠΟ Τρίγλιας 10
ΑΣ Γιαννιτσά 9
Αλμωπός Αριδαίας 8
Λαγκαδάς 7
Μακεδονικός 7
Εδεσσαϊκός 7
Αγροτικός Αστέρας 7
Βέροια 6
Μελιτεύς Μελίτης 4
Ολυμπιακός Κυμίνων 3
Ερμής Αμυνταίου 2
ΠΑΟ Κουφαλίων 2

Επόμενη αγωνιστική - 6η
Ολυμπιακός Κυμίνων – ΠΑΟ Κουφαλίων
Βέροια – Μελιτέας Μελίτης
Άρης Παλαιοχωρίου – Αγροτικός Αστέρας
Αλμωπός Αριδαίας – Εδεσσαϊκός
ΑΠΕ Λαγκαδά – ΑΣ Γιαννιτσά
ΠΟ Τριγλίας – Νίκη Αγκαθιάς
Ερμής Αμυνταίου – Μακεδονικός