Τελικά "νίκησε" ο καιρός στην 4η Ανάβαση Καστανιάς αφού αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά με 39 συμμετοχές στα δοκιμαστικά και όπως όλα έδειχναν θα υπήρχε δυνατός αγώνας ....τελικά ο καιρός δεν άφησε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας αφού από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 30/9 εμφανίστηκε βροχή και χαμηλή νέφωση στα ψηλότερα σημεια της ειδικής και λίγο πριν την έναρξη επεκτάθηκε σε ολόκληρη την ειδική διαδρομή.
Οι υπεύθυνοι του Σ.Μ.Α.Κ μαζί με τον Αλυτάρχη του αγώνα αν και έδωσαν 2 παρατάσεις όπως όριζε ο κανονισμός μήπως διαλυθεί η ομίχλη αναμένοντας έως της 1 το μεσημέρι τελικά ανακοίνωσαν την διακοπή του.



Ο Φλωρινιώτης οδηγός Τάσος Χατζηχρήστος ήταν πανέτοιμος να κυνηγήσει και να πετύχει τον χρόνο που χρειαζόταν για να παραμείνει στην 3η θέση με την τεχνική ομάδα του Νίκου Πολυχρονίδη να έχει φροντίσει ώστε η βροχή να μην αποτελεί μειονέκτημα για το "θηρίο" BMW M3 EVO2.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη του πριν τον αγώνα ο Τάσος ευχαρίστησε όλους του συναθλητές του που αν και σε δύσκολους καιρούς δήλωσαν συμμετοχή στηρίζοντας έτσι τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Βόρειο Ελλάδα.
Επίσης σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην προσπάθεια του να πραγματοποιηθεί αγώνας Ανάβασης στην Φλώρινα κάτι που θα τονώσει όπως πιστεύει τον τουρισμό στην Φλώρινα αλλά και θα γνωρίσει ο φίλαθλος κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού μια άλλη μορφή αγώνων.
Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη : 



Η ομάδα Chatzchristos Rally Team Florina /Polychronidis Motosport θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς που υποστηρίζουν πάντα κάθε προσπάθεια του Τάσου καθώς και τα ΜΜΕ του Ν.Φλώρινας : 

ΜΕΤΕ ΑΕ
Polyxronidis Motorsport Ηλεκτρολογείο –Συνεργείο Βελτιώσεις – Πολυχρονίδης Νικόλαος ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
SeaJets -Ναυτιλιακή εταιρεία
ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε VW DACIA RENAULT ΦΛΩΡΙΝΑ, Επίσημος συνεργάτης Kosmocar (Service – Ανταλλακτικά).
Auto Soubasis - Φλώρινα
Rent Car Soumpasis
ΜΑΛΑΜΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - Φλώρινα
Auto Arvanitakis - Αθήνα
EKO Ρασπόπτσης
Βαφές Αυτοκινήτων - Ράλλης Ελευθέριος
Μικρόπουλος - Ποδήλατα Φλώρινα
Τσανδέσκης Ιωάννης - Πλυντήριο αυτοκινήτων 
FRESH - ΦΛΩΡΙΝΑ