Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018


Ο Δήμος Αμυνταίου ύστερα από Πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της εφαρμογής του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής της για το 2018, πρόκειται να συμμετέχει στην 34η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», που θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 15,Θέση 20) από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018.

Με γνώμονα ότι η έκθεση «Philoxenia» θεωρείται από τους επαγγελματίες του χώρου και την τοπική αυτοδιοίκηση το κορυφαίο ετήσιο τουριστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης αλλά και ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά event του Ελληνικού τουρισμού,καλούμε τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διαμονής, της εστίασης , της γαστρονομίας αλλά και της παραγωγής τοπικών προϊόντων να αποστείλουν προωθητικό υλικό της επιχείρησής τους & μικρή ποσότητα δειγμάτων για τις αντίστοιχες επιχειρήσειςστον Δήμο Αμυνταίου μέχρι την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Αβραμίδη (2386350142) και την Ειδική Συνεργάτιδα Δημάρχου κα Αρετή Κοσμοπούλου (2386350130).

23/10/2018
Γραφείο Δημάρχου 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.