Τι είναι τελικά αυτό που θα δώσει στο επαγγελματικό μας γραφείο λίγο περισσότερο στυλ; Μήπως παραμελούμε συχνά το αισθητικό αποτέλεσμα σε έναν χώρο που θα φιλοξενήσει τους μελλοντικούς μας πελάτες; Σίγουρα, οι μεγάλες βιβλιοθήκες, οι συρταριέρες και οι αρχειοθήκες είναι έπιπλα χρήσιμα  και λειτουργικά. Αλλά τις εντυπώσεις συνήθως κερδίζουν έπιπλα γραφείου με μοντέρνο design που αντανακλούν το προσωπικό μας γούστο και προσδίδουν ιδιαίτερο ύφος στο γραφείο μας!

Ένας ιδιαίτερος και άνετος καναπές στον χώρο της υποδοχής του επαγγελματικού σας γραφείου σας σίγουρα θα διαμορφώσει θετικές εντυπώσεις στους επισκέπτες σας.

Μπορείτε να τον αναδείξετε σαν το πιο εκκεντρικό έπιπλο επιλέγοντας ένα έντονο χρώμα ή να «κινηθείτε» σε πιο ασφαλείς χρωματικές επιλογές που να συμβαδίζουν όμως με τη συνολική διακόσμηση του χώρου σας.

Εργονομική και με πρωτοποριακό σχεδιασμό, αναπαυτική και με έξυπνους μηχανισμούς είναι η ιδανική καρέκλα για την πολύωρη εργασία στο γραφείο σας.
Με μηχανισμούς ανάκλησης και σταθεροποίησης στην επιθυμητή θέση σάς δίνει τη δυνατότητα να κάθεστε άνετα χωρίς να κουράζεται το σώμα σας.

Επιλέξτε ανθεκτικό ύφασμα όπως δερματίνη ή γνήσιο δέρμα,  ώστε να αποφύγετε δυσάρεστους λεκέδες που καθαρίζονται δύσκολα ενώ για ακόμη περισσότερο στυλ στον χώρο σας προτιμήστε την σε ένα ιδιαίτερο χρώμα! 

Μία επίσης ξεχωριστή τραπεζαρία των επίπλων κουζίνας Θεοδωρίδη στην οποία το ξύλο είναι ο βασικός της πρωταγωνιστής. Κομψή μέσα στην απλότητά της δίνει ζεστασιά σε κάθε κουζίνα σε κάθε σπίτι.


Την παράσταση κλέβουν τα παγκάκια που αντικαθιστούν τα συνηθισμένα καθίσματα. Δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στον χώρο και θυμίζουν κάτι από  αγγλική εξοχή! 

Συνήθως τις βλέπουμε στις ταινίες ή τις ζηλεύουμε παρακολουθώντας μεγάλους σεφ να ξεδιπλώνουν τις μαγειρικές τους τεχνικές πάνω σε αυτούς τους εντυπωσιακούς πάγκους. 


Ένα όμως είναι σίγουρο: Μία κουζίνα με νησίδα στη μέση αποτελεί μία εντυπωσιακή λύση εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το τραπέζι της κουζίνας σας!
Μπορείτε να ενσωματώσετε τον νεροχύτη ή και τον φούρνο σας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου ή απλώς να απολαμβάνετε τα καθημερινά σας γεύματα προσθέτοντας ψηλά σκαμπό-καθίσματα.

Για την τραπεζαρία της κουζίνας μας συνήθως επιλέγουμε ορθογώνιες επιφάνειες. Όμως, εάν ο χώρος μας είναι ιδιαίτερα μακρόστενος ή το ζητούμενο είναι να εξοικονομήσουμε χώρο, ένα στρογγυλό τραπέζι είναι μια σοφή επιλογή.

Επιλέξτε μία τραπεζαρία με ξύλινη επιφάνεια σε ανοιχτή απόχρωση η οποία θα έρχεται σε αντίθεση με το δάπεδο ή τα σκούρα ντουλάπια για να αναδεικνύεται καλύτερα στον χώρο.