O εμφύλιος δεν τελείωσε τελικά...

γράφει ο Πέτρος Γώγος 

Δύο μέρες τώρα παρακολουθώ, όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων, την συζήτηση στην βουλή για την υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Έκπληκτος άκουσα τις αναφορές της υπερήφανης Σίας … για συνέχιση του αγώνα του ΕΑΜ…..

Των βουλευτών του Συριζα να υπεραμύνονται με σθένος και πάθος την υπερψήφιση της συμφωνίας, μα και, ακόμα περισσότερο, τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, να αναφέρει από του βήματος της βουλής την «Ηρωίδα των σκοπιανών» Ειρήνη Γκίνη -Γκίνοβα την είπε- απευθυνόμενος προς το ΚΚΕ.

Οι μάσκες πέφτουν σωρηδόν και χωρίς μάλιστα καμιά αισχύνη. Χωρίς ίχνος συναίσθησης του χώρου όπου εκστομίστηκαν οι δηλώσεις αυτές, απροκάλυπτα, αλλά όχι αναίτια.

Να υπενθυμίσω στον Αλέξη ότι η παρέα των σλαβόψυχων της ηρωίδας του, είναι αυτή που κατέσφαξε την μισή ΕΛΛΑΔΑ στα δύσκολα χρόνια του 44-49, συνεργαζόμενοι με τους Βούλγαρους απόγονους των κομιτατζήδων, τον Έμβερ χότζα … τους κομουνιστές του ανατολικού μπλοκ και τους Τιτοϊστές. Τι να πω, για τις καταστροφές, το παιδομάζωμα, την ερήμωση της Ελλάδας……

Να υπενθυμίσω, ότι, στις 26-11-1946 στο χωριό Μάνδαλο των Γιαννιτσών, την Δέσποινα Βασιλειάδου με τα οχτώ παιδιά της «ούσης εγκύου εννέα μηνών, έσχισαν διά μαχαίρας την κοιλίαν και εξήγαγον το ζων έμβρυον, όπερ νεκρόν εναπέθεσαν εις την κοιλία της» και ακόμα 15 συγχωριανούς –άνδρες, γυναίκες, παιδιά- .

Να υπενθυμίσω επίσης ότι, τον Σεπτέμβριο του 1944, 385 αξιωματικοί και οπλίτες, υπό τον εξ Αμυνταίου (Ξινό Νερό) συνταγματάρχη Παπαπέτρου, συλλαμβάνονται από τους Βούλγαρους, παραδίδονται στον ΕΛΑΣ και εκτελούνται στις Σέρρες…..

Να υπενθυμίσω και τους εκατοντάδες σφαγιασθέντες ιερείς, μεταξύ αυτών και τον Ιερέα Σκρέκα Γεώργιο και την δια σταυρώσεως εκτέλεση του την Μεγάλη Παρασκευή του '47.

Να υπενθυμίσω το μαρτυρικό Δοξάτο που καταστράφηκε δύο φορές από τους Βούλγαρους, στις 30-6-13 και στις 29-9-1941......

Άραγε Αλέξη γνωρίζεις πόσα τετραγωνικά χιλιόμετρα της Γης της Μάνας Μακεδονίας, έχουν ποτιστεί από το αίμα των ηρώων Μακεδόνων και μη;

Να υπενθυμίσω άραγε πόσα …χιλιάδες εγκλήματα, που στο όνομα της εθνικής συμφιλίωσης, συγχώρεσε το 1974 ο αείμνηστος Κ. Καραμανλής!

Να υπενθυμίσω δε ακόμα ότι ο Αλέξης εξύμνησε και, από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει, όλους εκείνους που αιματοκύλισαν την Ελλάδα σε έναν αδελφοκτόνο (συμμοριτοπόλεμο κατά τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου) πόλεμο, υβρίζοντας ταυτόχρονα, όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και πέτυχαν Τότε να υπάρχει μια ελεύθερη Ελλάδα σήμερα, όπου ο κάθε Ανθέλληνας, μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τα αισθήματά του και τις απόψεις του, απαγορεύοντας ταυτόχρονα στους Έλληνες που διαφωνούν με αυτόν, να διεκδικούν τα ίδια ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Η ιστορία θα καταδικάσει τις κατάπτυστες ενέργειες αυτής της κυβέρνησης.

Οι εφιάλτες θα παραμείνουν γραμμένοι με μελανά γράμματα στο βιβλίο των προδοτών του Έθνους.

Στην ιστορία θα μείνετε ως εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων και αφεντικών……

Από κατήγοροι των γερμανοτσολιάδων, γίνατε συνοδοιπόροι και υποστηριχτές τους….

Ελπίζω Κάποτε να δούμε πραγματικά….. τα μυστικά έγγραφα που θα αποδεικνύουν το μέγεθος του ξεπουλήματος…. Της συναλλαγής ….. της Υποταγής....
Ο Λαός θα σας απαντήσει με σθένος. Καμία συμφωνία σας δεν είναι δεδομένη και ισχυρή, επειδή έχετε ήδη χάσει την εμπιστοσύνη του και η πλειοψηφία σας είναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ.

Ο Λαός θα κάνει κουρελόχαρτο αυτήν την συμφωνία.

Τελικά, λίγο μετά τις τρείς το μεσημέρι, βρέθηκαν 153 νοματαίοι... να αμαυρώσουν με την ψήφο τους μία ιστορία 2300 ετών και πάνω ......

Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΥΓ. Νίκο Μέρτζο, την επόμενη φορά που θα πας στο χωριό σου το μαρτυρικό Νυμφαίο να προσέξεις .... την ώρα που θα ανάβεις κερί, μην σου βγει κανένα φάντασμα από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, εκεί όπου στο καμπαναριό του Ναού, κάηκαν οι Έλληνες από τους προγόνους των νέων φίλων σου.....

Πέτρος Γ. Γώγος
Ακόμα κάτοικος της Μακεδονίας,
Απόγονος Μακεδονομάχου.