Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

on

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας βράβευσε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, δύο τοπικές επιχειρήσεις και δύο συμπολίτες μας για το κοινωνικό τους έργο, στη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας.

Πρόκειται για τις επιχειρήσεις

α) RGCC που βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Φλώρινας και αποτελεί μία από τις πιο πρωτοποριακές εταιρείες παγκοσμίως στον κλάδο της επιστήμης της ζωής και της προαγωγής υγείας, με ειδίκευση στη γενετική του καρκίνου. Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο Δρ Ιωάννης Παπασωτηρίου. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Παπασωτηρίου.

β) Το οινοποιείο Βεγορίτις με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα. Το βραβείο παρέλαβε ο Χρήστος Μπόσκος.


Παράλληλα, τιμήθηκαν για την κοινωνική τους προσφορά στην περιοχή μας,  ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας την περίοδο 1981 – 1987 Κωνσταντίνος Τοπάλτσης και η πρόεδρος της εταιρείας «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε.» Βαλίνα Ρόζα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν κατά σειρά ο βουλευτής Κωνσταντίνος Σέλτσας, ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, η πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μαρία Νεοκαζιώτη, ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας Δημήτρης Καραγεωργόπουλος και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κώστας Σιάκος. 

Το ΕΚΦ ευχαριστεί την Σχολή Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας  για τα τόσα καλά εδέσματα και τη βασιλόπιτα που ετοίμασαν στην εκδήλωση.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.