Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019


Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στέφανος Μπίρος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια προς τη Φλωρινιώτισσα κ. Αλεξάνδρα Βακιτσίδου, κάτοικο Αδελαΐδας Αυστραλίας, για την ανακήρυξή της ως Γυναίκα της χρονιάς για το έτος 2019 από την πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας, ως αναγνώριση των υπηρεσιών της στην νοτιοαυστραλιανή κοινότητα.

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι η τελευταία από πολλές που έχει λάβει στο παρελθόν για την πολυετή προσφορά και το πολύπλευρο φιλανθρωπικό της έργο, το οποίο έχει μεταφέρει και στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, όπου με πλήθος δράσεων, αφιλοκερδώς, συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ενίσχυση κοινωνικών ομάδων και συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.
Ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο έργο της και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνει στην περιοχή μας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ : 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.