Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

on

Με εκπροσώπους της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ Φλώρινας συναντήθηκε την Τετάρτη,06 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο κ. Νικόλαος Δημητρόπουλος, γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας κ.κ. Αντρέας Μπαμπάρης, ΑντώνηςΠανταζίδης, Γιάννης Μαυρομάτης και Ηλίας Μάρκου, οι οποίοι συνομίλησαν με τον κ. Δήμαρχο για θέματα που αφορούν στα τμήματα του ΠΑΣ και, κυρίως, στην ποδοσφαιρική ομάδα, αναφέροντάς του παράλληλα την πορεία τους αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Ο κ. Δήμαρχος, ανέφερε ότι ο Δήμος Φλώρινας, και ο ίδιος προσωπικά, θα συνεχίσει να στηρίζει τον ΠΑΣ στο έργο του, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων του. Ως έμπρακτη, αλλά και συμβολική υποστήριξη στην ομάδα, ο κ. Δήμαρχος προέβη και στην αγορά λαχνών για την οικονομική της ενίσχυση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.