Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019


Τους αγρότες στη διασταύρωση του Αντιγόνου επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Τρύφων Γρομπανόπουλος μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού του.

Εκεί, συναντήθηκαν με τη συντονιστική επιτροπή του μπλόκου και συζήτησαν θέματα που αφορούν το σύνολο του αγροτικού κόσμου της περιοχής προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο αντίδρασης και τις μελλοντικές τους ενέργειες.

Ακολούθησε διάλογος με την πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου κα Διαμάντω Κρητικού, τα μέλη του ΔΣαλλά και με το σύνολο των παραβρισκόμενων. Ο υποψήφιος δήμαρχος ΤρύφωνΓρομπανόπουλος αφού αναγνώρισε ότι η βάση της οικονομικής αλλά και κοινωνικής διαστρωμάτωσης του Δήμου μας είναι ο πρωτογενής τομέας, χαρακτήρισε το μπλόκο της περιοχής ως ένα από τα πιο καθοριστικά στον αγώνα των αγροτών, και διαβεβαίωσε τους αγρότες πως θα είναι στο πλευρό τους στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Τόνισε ότι στην προοπτική της μελλοντικήανάληψηςτης δημοτικής αρχής, θα δοθεί μεγάλη προσοχή στη λήψη αποφάσεων που θα διευκολύνουν την αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία και παραγωγή, πάντοτε σε συνεχή επαφή με τις συνδικαλιστικές δομές του γεωκτηνοτροφικούκινήματος και τις θεσμικές Ενώσεις του πρωτογενή τομέα.

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.