Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

on

Τον πρόεδρο του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «Άγιος Αγαθάγγελος», κ. Κωνσταντίνο Βελλιάνη, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής του Σωματείου κ.κ. Δημήτριο Μελίσσα, Θάνο Ρώμπαπα, Παναγιώτη Μάρκου και Λάζαρο Ηλιάδη, δέχθηκε την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, στο Γραφείο του στο Δημαρχείο.

Κύριο θέμα συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Δήμαρχου για τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει ο κλάδος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Δήμο Φλώρινας. Οι κύριοι επιχειρηματίες, αφού ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο για την έως τώρα συνεργασία τους, αναφέρθηκαν και στις παρεμβάσεις που πρέπει να λάβουν χώρα για την επίλυση αυτών.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού ανταπέδωσε τις ευχαριστίες στον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την έως τώρα μεταξύ τους συνεργασία, ανέφερε ότι, η παρούσα Δημοτική Αρχή από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της βρίσκεται σε συνεχή διάλογο και συνεργασία με τους καταστηματάρχες, με σκοπό την παροχή ακόμα καλύτερων υπηρεσιών από τον Δήμο προς τους πολίτες. Η εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων του Δήμου αποτελεί παράμετρο της ποιότητας ζωής των πολιτών και για τον λόγο αυτό οι υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας θα συνδράμουν τα μέγιστα στην εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.