«Συμφωνία στα λόγια;;;»

Για μία ακόμα φορά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργου, σε δημόσια ανακοίνωση του αναφέρεται σε ενέργειες και πράξεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Η νοσταλγία του είναι πλέον έκδηλη και προσπαθεί να πείσει με τις δημόσιες δηλώσεις και τις υπερβολές του τους συνδημότες μας να γυρίσει ο χρόνος πίσω, αλλά δυστυχώς για αυτόν μάταια.

Εμείς απαντάμε στον κ. Γεώργου ότι τα δικά μας έργα πραγματοποιούνται όλα υπό την εποπτεία του Δήμου Αμυνταίου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες τις οποίες ορίζει ο νομοθέτης και χαρακτηρίζει κάθε σύγχρονη κοινωνία που είναι απαλλαγμένη από πατρόνες, ολιγάρχες και κατεστημένα.

Εκτελέσαμε έργα Αγροτικής Οδοποιίας προϋπολογισμού 2.000.000€ μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο Βαρικό, τα Βαλτόνερα, τον Αγ. Παντελεήμονα. Παράλληλα με το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχει προγραμματιστεί ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών στις ΤΚ όπου διέρχεται ο ΤΑΡ μέσω των αντίστοιχων διαδικασιών. Είναι γνωστό πια σε όλους ότι ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των συνδημοτών μας προβαίνοντας σε μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις αποκατάστασης και βελτίωσης.

Ο κ. Γεώργου μας μιλάει για μία προφορική συμφωνία με τη ΔΕΗ, μία συμφωνία στα λόγια (!!!) και επιρρίπτει ευθύνη στην τωρινή δημοτική αρχή για τη μη συνέχισή της, θεωρώντας την τη μόνη υπεύθυνη.

Εμείς θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Γεώργου αν τότε είχε αποτεθεί υλικό σε αγροτική οδό μπροστά από αγροτεμάχια συνδημότη μας όπου στη συνέχεια απομακρύνθηκαν ρεβανσιστικά. Επίσης θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε αν η αμοιβή του εργολάβου που απομάκρυνε εν τέλει τα αδρανή υλικά βάρυναν τον Δήμο μας και κατ’ επέκταση τους συνδημότες μας.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Γεώργου ότι κατά την παρούσα Δημοτική Αρχή κάθε δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προς την τοπική κοινωνία χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών με αίσθημα συνέπειας και ισότιμης ανταπόδοσης προς τους συνδημότες μας.