Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

on

Η αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Μαλαματένια Παπαδημητρίου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο απλό κοριτσιών στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Λιλιάνο της Ιταλίας 25-27/3/2019. Η Παπαδημητρίου δικαίωσε το ρόλο του φαβορί ως νούμερο 19 της παγκόσμιας κατάταξης κορασίδων και πρόσθεσε μία ακόμα σημαντική στιγμή στις πολλές διακρίσεις της σε διεθνή τουρνουά νέων. Στον τελικό, κατέβαλε με 3-1 σετ την Ιταλίδα Μίριαμ Καρνοβάλε.

Η Παπαδημητρίου συμμετείχε και στο ομαδικό και μάλιστα με νέα μεγάλη επιτυχία. Η εθνική μας έπαιξε στον αγώνα για τις θέσεις 3-4. Με νέα καλή εμφάνιση, η ομάδα που συγκρότησαν ο Αλέξανδρος Μαδέσης, ο Σωκράτης Γιαννούτσος και η Παπαδημητρίου ξεπέρασε την Ιταλία με 4-2 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Τα δύο αυτά μετάλλια αποτελούν μεγάλη επιτυχία για την Παπαδημητρίου και για την επιτραπέζια αντισφαίριση της χώρας μας.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας συγχαίρουν την αθλήτρια της ομάδας Παπαδημητρίου Μαλαματένια και τις εύχονται πάντα επιτυχίες!!!0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.