Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

on

Παρουσίαση του βιβλίου Ξένοι στην Κόψη του συγγραφέα Δημήτρη Στατήρη από τη Λέσχη Ανάγνωσης του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας

Το Σάββατο 13/04 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στατήρη Ξένοι στην Κόψη από τις εκδόσεις ΣΜΙΛΗ και με την αρωγή του κ. Γιάννη Παπαγιάννη και του βιβλιοπωλείου Η ΓΩΝΙΑ στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ.

Για το βιβλίο μίλησε ο Λογοπεδικός Ηλίας Βογδάνης και ο συγγραφέας ενώ κείμενα διαβάστηκαν από δύο μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης, την κ. Χριστίνα Γιαλαμά και την κ. Κάτια Τάχου. Τον συντονισμό της παρουσίασης ανέλαβε η Ευμορφία Κηπουροπούλου, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Καθηγήτρια Νεοελληνικής Ιστορίας του ΠΤΔΕ του Παν/μίου Δυτ. Μακεδονίας και συγγραφέας κ. Σοφία Ηλιάδου Τάχου, η οποία έκανε και έναν σύντομο χαιρετισμό της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και όλες τις φίλες του βιβλίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους, το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας καθώς και τα ΜΜΕ και κυρίως τη δημοσιογράφο κ. Λένα Ελευθερίου της ΕΡΑ Φλώρινας. Η Λέσχη Ανάγνωσης του Λυκείου των Ελληνίδων συνεχίζει τις φιλαναγνωστικές συναντήσεις της και τις δράσεις της στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποιήθηκε και η βιβλιοπαρουσίαση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.