Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019


Στο χώρο του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ) Αμυνταίου, ομάδα εθελοντών/ντριών του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες εθελοντικές δράσεις της χώρας "Let's do it Greece", την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Θεματική της φετινής δράσης ήταν η Οικογένεια. Ο Δήμος Αμυνταίου επέλεξε να επικεντρωθεί φέτος στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., με σύνθημα "ΑλλάΖΩ, ΦροντίΖΩ, ΠαίΖΩ, με τη διαφορετικότητα".

Η δράση αφορούσε σε καθαριότητα του περιβάλλοντα χώρου, δεντροφύτευση και μεταφύτευση φυτών, καλλωπισμό και βάψιμο σε κιόσκια, κάγκελα και παγκάκια και φυσικά δραστηριότητες για τους μικρούς εθελοντές όπως σκυταλοδρομίες και παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον, τη διαφορετικότητα και τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Όλοι και όλες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.