Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019


Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συγχωριανούς μου για την μεγάλη εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπο και το έργο μας στην τοπική κοινότητα Αναργύρων.

Υπόσχομαι και δεσμεύομαι ότι όπως όλοι μαζί ενωμένοι καταφέραμε πολλά, έτσι και πάλι μαζί και χάρη στη δύναμη των συμπολιτών μας, του τοπικού συμβουλίου και της επιτροπής μετεγκατάστασης και την συμπαράσταση των βουλευτών μας, των αρχών της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, της ΔΕΗ και όλων των αρμόδιων φορέων που συμπαρίστανται στον αγώνα μας, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για τους Αναργύρους του μέλλοντός μας!

Επιθυμώ να ευχαριστήσω επίσης θερμά όλα τα μέλη του απερχόμενου τοπικού συμβουλίου για την σημαντική συμβολή τους στο έργο της κοινότητας και να καλωσορίσω όλα τα νέα μέλη με τα οποία θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε Γενιά Δημιουργίας και δύναμη ευθύνης για τον τόπο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας!

Μαζί συνεχίζουμε ενωμένοι!

Γιώργος Τσισμαλίδης
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων 
Δήμου Αμυνταίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.