Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019


Ευχαριστώ θερμά όλους τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας Λαιμού του Δήμου Πρεσπών που με εξέλεξαν Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας στις εκλογές της 26ης Μαΐου . 
Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας προς το πρόσωπο μου με συγκινεί βαθύτατα και με γεμίζει με αισθήματα ευγνωμοσύνης αλλά και ευθύνης για την επόμενη μέρα. Επίσης θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου για τον έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε . Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι Πρόεδρος για όλους τους κατοίκους του Λαιμού χωρίς αποκλεισμούς και αντιπαλότητες . 
Η διάνοιξη του νέου τελωνείου και του μεθοριακού σταθμού , ανοίγει νέες προοπτικές για την τοπική μας κοινότητα και για αυτό θα εργαστώ και θα συνεργαστώ με την δημοτική και την περιφερειακή αρχή καθώς και τους βουλευτές του νομού . 
Στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της κοινότητας μας δεν περισσεύει κανείς και για αυτό σας καλώ όλους να είστε κοντά μου στο νέο αυτό ξεκίνημα. Όλοι μαζί ενωμένοι για το χωριό μας και την Πρέσπα που αγαπάμε.

Με εκτίμηση 
Βαγγέλης Παπαναούμ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.