Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Ένας δύσκολος αγώνας, αυτός της αναγνωρισιμότητας των υποψηφίων στις περιφερειακές εκλογές από τους ψηφοφόρους του νομού Φλώρινας, τελείωσε. Επιτυχώς για εμένα, δεδομένης της μακρόχρονης ενασχόλησής μου με θέματα της πρωτογενούς παραγωγής, του περιβάλλοντος και του πολιτισμού.

Ένας δυσκολότερος ξεκινάει.... Αυτός της ανάπτυξης της περιοχής μας.

Η διάθεση του κόσμου να δουλέψει και να δημιουργήσει, θα βρει συμπαραστάτες στη νέα περιφερειακή αρχή, η οποία θα υλοποιήσει το θεσμικό της ρόλο: "την ανάπτυξη της Περιφέρειας".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ τους συμπολίτες που, έμπρακτα, πιστεύουν στην φράση του Γ. Κασαπίδη "ελάτε να δουλέψουμε" και έδωσαν στην παράταξή μας την εξουσία, η οποία με όρους διοίκησης ταυτίζεται με την ευθύνη.

Η πορεία μας στην κοινωνία και την εργασία, μαζί με τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας, θα έχει το αποτέλεσμα που περιμένουμε.

Με τιμή
Βασίλειος Άμπας
Γεωπόνος, Ph.D., M.Sc.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.