Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

on
Μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών και την ανάδειξη των δημάρχων στο νομό μας, θα ήθελα να συγχαρώ τους νέους δημάρχους Φλώρινας κ. Γιαννάκη Βασίλειο και Αμυνταίου κ. Μπιτάκη Άνθιμο για την εκλογή τους, καθώς και τον δήμαρχο Πρεσπών κ. Πασχαλίδη Παναγιώτη για την επανεκλογή του. Να συγχαρώ επίσης όλους τους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και πάντα ο κυρίαρχος λαός είναι αυτός που επιλέγει τους ανθρώπους που θέλει να τον εκπροσωπούν. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι παρά μόνο άνθρωποι που ανησυχούν για τον τόπο και θέλουν να προσφέρουν στα κοινά. Η Φλώρινα, ο νομός που ζούμε και αγαπάμε , για να παραμείνει ζωντανή κρατώντας τους νέους της εδώ, απαιτεί τη συστράτευση όλων χωρίς αποκλεισμούς με ίσες ευκαιρίες για όλους. Με αυτές τις σκέψεις καλώ όλους -εκλεγμένους και μη σε Περιφέρεια και δήμους - σε ένα κοινό αγώνα για να βάλουμε την Περιφερειακή Ενότητα της Φλώρινας, σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Όλοι μαζί μπορούμε !


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.